Serveres med jordskokkepuré, lufttørret coppa, brunet smør, syltede bøgehatte, hasselnødder og karse.
Serveres med jordskokkepuré med brunet smør, grillet porre, smørbagte gulerødder, pebersauce og kartofler vendt med urter.
Pærekompot med lime og vanilje, serveres med vaniljeis og sprød tuile.
Scrambled eggs med bacon og brunchpølse
Øllebrød med vaniljecreme
Frisk frugt
2 slags pålæg med tilbehør
2 slags ost med tilbehør
Croissant med hjemmelavet hønsesalat
Belgisk vaffel med kompot, chokolade og knas
Hjemmebagt brød og smør
Inkl. Kaffe og te ad libitum og ét glas valgfri juice
Scrambled eggs med bacon og brunchpølse
Øllebrød med vaniljecreme
Belgisk vaffel med kompot, chokolade og knas
Frisk frugt
Hjemmebagt brød og smør
Inkl. 1 glas valgfri juice eller mælk
Cremet svampestuvning på smørristet surdejsbrød. Toppet med ristede pinjekerner, parmesanost og urter.
Paneret kullerfilet. Serveres med pommes frites og tatarsauce.
Serveres med smørristet rugbrød, bacon, cherrytomater og purløg. Dertil sennep og rødbeder.
Briochebrød med skaldyrssalat, syltede rødløg, fennikelcrudité og urter.
Briochebolle med hakkebøf, ketchup, remoulade, syltede agurker, rødbeder, løg, brun sauce og ristede løg. Serveres med pommes frites.
Båndpasta med stegt kylling i tomatflødesauce, urter og sprødt kyllingeskind.
Rødspættefilet på rugbrød med hjemmerørt remoulade og citron.
Rødspættefilet på rugbrød med hjemmerørt mayonnaise og rejer.
Æg og rejer på rugbrød med hjemmerørt mayonnaise og citron.
Roastbeef på rugbrød med hjemmerørt remoulade, ristede løg og peberrod.
Kamsteg på rugbrød med rødkål og syltede agurker.
Kartoffelmad på rugbrød med hjemmerørt mayonnaise, ristede løg og sprød bacon.
Rullepølse på rugbrød med sky og løg.
Hjemmelavet hønsesalat på franskbrød med svampe, asparges og sprød bacon.
Rejemad med franskbrød med hjemmerørt mayonnaise og citron.
Serveres med pommes frites, ketchup, remoulade og salat.
Serveres med pommes frites, ketchup, remoulade og salat.
Burgerbolle smurt med ketchup, hakkebøf, salat, tomat og agurk.
Serveres med pommes frites.
SEPTEMBER, OKTOBER OG NOVEMBER
Serveres med jordskokkepuré, lufttørret coppa, brunet smør, syltede bøgehatte, ristede hasselnødder og karse.
Serveres med smørstegte kammuslinger, fennikelcrudité, urteolie og ristede hasselnødder
Serveres med lemoncurd, rå pære, syltede perleløg, citronverbena og sprød tuile.
Smørbagte skorzonerrødder og gulerødder serveres med håndpillede rejer og sauce hollandaise.friterede kapers, revet parmesan og parmesanchips.
Serveres med urtemayo, syltede rødløg, fintrevet Havgus og chips.
SEPTEMBER, OKTOBER OG NOVEMBER
Serveres med jordskokkepuré med brunet smør, grillet porre, smørbagte gulerødder, pebersauce og kartofler vendt med urter.
Cremet ærterisotto serveres med smørstegt lyssej og ristede hasselnødder.
Serveres med smørbagte rødder, fennikelcrudité, muslingeblanquette med urteolie og kartofler vendt med urter.
Serveres med jordskokkepuré med brunet smør, bagte jordskokker, syltede perleløg, sprødt kyllingeskind, hønsefumé og kartofler vendt med urter.
Serveres med syltede rødbeder og pommes frites
Serveres med bagte jordskokker, syltede perleløg, sauce hollandaise og kartofler vendt med urter.
Båndpasta med stegt kylling i tomatflødesauce, urter og sprødt kyllingeskind.
SEPTEMBER, OKTOBER OG NOVEMBER
Pærekompot med lime og vanilje serveres med vaniljeis og sprød tuile.
Sprød butterdej med bagte blommer, chokoladeganache og citronverbenaskum.
Vaniljebund med chokolademousse, appelsinkompot og sprød tuile. Serveres med appelsinsorbet og hasselnøddecrumble.
Sprøde lag af butterdej med hvid chokoladeganache og brombærkompot.
3 oste serveres med blommekompot, oliven og hjemmebagt knækbrød.