Menu

EFTERÅRSMENU

SERVERES FRA KL 17.30-22.00
SEPTEMBER, OKTOBER OG NOVEMBER

  • 2 retter 419 kr.
  • 3 retter 519 kr.
  • Vinmenu: 2 glas 159 kr.
  • Vinmenu: 3 glas 229 kr.

FORRET

Grillet porre

Serveres med jordskokkepuré, lufttørret coppa, brunet smør, syltede bøgehatte, hasselnødder og karse.

HOVEDRET

Mørbrad af Gastrokalv

Serveres med jordskokkepuré med brunet smør, grillet porre, smørbagte gulerødder, pebersauce og kartofler vendt med urter.

DESSERT

Pære-limedrøm

Pærekompot med lime og vanilje, serveres med vaniljeis og sprød tuile.

BRUNCH

SERVERES LØRDAG OG SØNDAG FRA KL 10.00-13.00

  • BRUNCH 189 kr.

    Scrambled eggs med bacon og brunchpølse
    Øllebrød med vaniljecreme
    Frisk frugt 
    2 slags pålæg med tilbehør
    2 slags ost med tilbehør
    Croissant med hjemmelavet hønsesalat
    Belgisk vaffel med kompot, chokolade og knas
    Hjemmebagt brød og smør

    Inkl. Kaffe og te ad libitum og ét glas valgfri juice

  • TILKØB AF KANDE JUICE 49 kr.
  • BØRNE BRUNCH (0-12 ÅR) 99 kr.

    Scrambled eggs med bacon og brunchpølse
    Øllebrød med vaniljecreme
    Belgisk vaffel med kompot, chokolade og knas
    Frisk frugt
    Hjemmebagt brød og smør

    Inkl. 1 glas valgfri juice eller mælk

FROKOST

SERVERES FRA KL 12.00-16.00

  • SVAMPETOAST 169 kr.

    Cremet svampestuvning på smørristet surdejsbrød. Toppet med ristede pinjekerner, parmesanost og urter.

  • FISH N' CHIPS 169 kr.

    Paneret kullerfilet. Serveres med pommes frites og tatarsauce.

  • ÆGGEKAGE 169 kr.

    Serveres med smørristet rugbrød, bacon, cherrytomater og purløg. Dertil sennep og rødbeder.

  • POSEIDON ROLL 179 kr.

    Briochebrød med skaldyrssalat, syltede rødløg, fennikelcrudité og urter.

  • BØFSANDWICH 179 kr.

    Briochebolle med hakkebøf, ketchup, remoulade, syltede agurker, rødbeder, løg, brun sauce og ristede løg. Serveres med pommes frites.

  • PASTA MED KYLLING 169 kr.

    Båndpasta med stegt kylling i tomatflødesauce, urter og sprødt kyllingeskind.

  • SMØRREBRØD 1 stk. DKK 89,- / 2 stk. DKK 150,- / 3 stk. DKK 209,-

    Rødspættefilet på rugbrød med hjemmerørt remoulade og citron.
    Rødspættefilet på rugbrød med hjemmerørt mayonnaise og rejer.
    Æg og rejer på rugbrød med hjemmerørt mayonnaise og citron.
    Roastbeef på rugbrød med hjemmerørt remoulade, ristede løg og peberrod.
    Kamsteg på rugbrød med rødkål og syltede agurker.
    Kartoffelmad på rugbrød med hjemmerørt mayonnaise, ristede løg og sprød bacon.
    Rullepølse på rugbrød med sky og løg.
    Hjemmelavet hønsesalat på franskbrød med svampe, asparges og sprød bacon.
    Rejemad med franskbrød med hjemmerørt mayonnaise og citron.

BØRNEMENU (0-12 år)

SERVERES FRA KL. 12.00-22.00

  • RØDSPÆTTEFILET 149 kr.

    Serveres med pommes frites, ketchup, remoulade og salat.

  • CRISPY CHICKEN TENDERS 149 kr.

    Serveres med pommes frites, ketchup, remoulade og salat.

  • HAMBURGER 149 kr.

    Burgerbolle smurt med ketchup, hakkebøf, salat, tomat og agurk.
    Serveres med pommes frites.

FORRET - EFTERÅR

SEPTEMBER, OKTOBER OG NOVEMBER

SERVERES FRA KL 17.30-22.00

  • GRILLET PORRE 139 kr.

    Serveres med jordskokkepuré, lufttørret coppa, brunet smør, syltede bøgehatte, ristede hasselnødder og karse.

  • JORDSKOKKEBISQUE 139 kr.

    Serveres med smørstegte kammuslinger, fennikelcrudité, urteolie og ristede hasselnødder

  • LAKSECEVICHE 149 kr.

    Serveres med lemoncurd, rå pære, syltede perleløg, citronverbena og sprød tuile.

  • SMØRBAGTE RØDDER 149 kr.

    Smørbagte skorzonerrødder og gulerødder serveres med håndpillede rejer og sauce hollandaise.friterede kapers, revet parmesan og parmesanchips.

  • RØRT KALVETATAR 149 kr.

    Serveres med urtemayo, syltede rødløg, fintrevet Havgus og chips.

HOVEDRET - EFTERÅR

SEPTEMBER, OKTOBER OG NOVEMBER

SERVERES FRA KL 17.30-22.00

  • MØRBRAD AF GASTRO KALV 309 kr.

    Serveres med jordskokkepuré med brunet smør, grillet porre, smørbagte gulerødder, pebersauce og kartofler vendt med urter.

  • ÆRTERISOTTO 279 kr.

    Cremet ærterisotto serveres med smørstegt lyssej og ristede hasselnødder.

  • SMØRSTEGT HELLEFLYNDER 289 kr.

    Serveres med smørbagte rødder, fennikelcrudité, muslingeblanquette med urteolie og kartofler vendt med urter.

  • STEGT UNGHANEBRYST 279 kr.

    Serveres med jordskokkepuré med brunet smør, bagte jordskokker, syltede perleløg, sprødt kyllingeskind, hønsefumé og kartofler vendt med urter.

  • BOEUF STROGANOFF 269 kr.

    Serveres med syltede rødbeder og pommes frites

  • LAKSESTEAK 289 kr.

    Serveres med bagte jordskokker, syltede perleløg, sauce hollandaise og kartofler vendt med urter.

  • PASTA MED KYLLING 269 kr.

    Båndpasta med stegt kylling i tomatflødesauce, urter og sprødt kyllingeskind.

DESSERT - EFTERÅR

SEPTEMBER, OKTOBER OG NOVEMBER

SERVERES FRA KL 17.30-22.00

  • PÆRE-LIMEDRØM 129 kr.

    Pærekompot med lime og vanilje serveres med vaniljeis og sprød tuile.

  • BLOMME-GALETTE A LA POSEIDON 139 kr.

    Sprød butterdej med bagte blommer, chokoladeganache og citronverbenaskum.

  • CHOKO-ORANGE 139 kr.

    Vaniljebund med chokolademousse, appelsinkompot og sprød tuile. Serveres med appelsinsorbet og hasselnøddecrumble.

  • MILLE FEUILLE 129 kr.

    Sprøde lag af butterdej med hvid chokoladeganache og brombærkompot.

  • OSTETALLERKEN 149 kr.

    3 oste serveres med blommekompot, oliven og hjemmebagt knækbrød.