Menu

Kvalitetsmad fra bunden

Special tilbud - Efterårsmenu

serveres Onsdag -søndag fra kl 17.30-22.00

2 retter DKK 349,- / 3 retter DKK 449,-

Sammensat vinmenu 2 glas DKK 149,- / 3 glas DKK 199,-

forret
Skummet muslingesuppe

Serveres med smørbagt torsk, fennikel, urteolie og chips.

hovedret
mørbrad af gastrokalv

Serveres med skorzonerrod, broccolini, knoldselleripuré, sauce bearnaise og kartofler med friske urter.

Dessert
Pæredrøm

Serveres med syltede pære, hvid chokoladecreme,
 pæresorbet, hasselnøddecrumble og tuile.

menukort

Brunch

serveres lørdag og søndag fra kl 10.00-13.00

Scrambled eggs m. bacon og brunch pølse
Croissant m. hjemmelavet hønsesalat
Amerikansk pandekage m. bærskum
Frisk frugt
2 slags pålæg m. tilbehør
2 slags ost m. tilbehør
Yoghurt m. granola og bærcolis
Hjemmebagt brød og smør

Inkl. Kaffe og te ad libitum og ét glas valgfri juice

DKK 179,-

Tilkøb af kande juice: DKK 49,

Børne brunch (0-12 år)

Scrambled eggs m. bacon og brunchpølse
Amerikansk pandekage med chokoladesauce
Frisk frugt
Hjemmebagt brød og smør

Inkl. 1 glas valgfri juice eller mælk

DKK 89,-

Frokost

Fredag: serveres fra kl 12.00-16.00
Lørdag/søndag: serveres fra kl 10.00-16.00
Bøfsandwich

Briochebolle m. hakkebøf, ketchup, remoulade, syltede agurker, rødbeder, brun sauce og ristede løg 
Serveres m. pommes frites

DKK 159,-

Fish n' chips

Paneret kullerfilet. Serveres m. pommes frites og tatarsauce

DKK 149,-

Æggekage

Serveres m. smørristet rugbrød, bacon, cherrytomater og purløg.
Dertil sennep og rødbeder

DKK 149,-

Svampetoast

Cremet svampefyld på ristede surdejsbrød. Toppet med ristede pinjekerner,
parmesan og urter.       

DKK 149,-

Salat bowl med varmrøget laks

Salat med hjemmerøget laks, edamamebønner, syltede rødløg, avokado, radise, hytteost
og rød spidskål. Toppet med forårsløg og ristede sesam.
                                                                                            Serveres med sesamcreme og brød.                                                                                                                                     
DKK 139,-

Smørrebrød

Rødspættefilet m. hjemmerørt remoulade og citron

Rødspættefilet m. hjemmerørt mayonnaise og rejer

Æg og rejer m. hjemmerørt mayonnaise og citron

Roastbeef m. hjemmerørt remoulade, ristede løg og peberrod

Flæskesteg m. rødkål og surt

Kartoffelmad m. hjemmerørt mayonnaise, ristede løg og sprød bacon

Hjemmelavet hønsesalat m. svampe, asparges og bacon

Rullepølse m. sky og løg

1 stk. DKK 89,- / 2 stk. DKK 150,- / 3 stk. DKK 209,-

snacks

Serveres indtil kl. 16.00
snackkurv

Crispy kyllingenuggets, mozzarella sticks, løgringe og chili cheese tops

Serveres m. tomatsalsa og hjemmelavet aioli

DKK 89,-

Pommes frites m. dip

DKK 49,-

Børnemenu

Fra 2-12 år
Serveres kl. 12-22

Rødspættefilet

Serveres m. pommes frites, ketchup, remoulade og salat

DKK 129,-

Crispy chicken tenders

Serveres m. pommes frites, ketchup, remoulade og salat

DKK 129,-

Hambruger

Burgerbolle m. hakkebøf, ketchup, salat, tomat og agurk

DKK 129,-

 

Forret - Efterår

September, Oktober, November 

Serveres Onsdag-søndag fra kl. 17.30-22.00
Skummet muslingesuppe

                                          Serveres med smørbagt torsk, fennikel, urteolie og chips.                                                 

DKK 129,-

Carpaccio

                   Skåret af oksemørbrad. Serveres med rucola, olivenolie, balsamicoglaze, flagesalt, ristede pistacienødder,
                      revet parmesan og parmesanchips.                                    

DKK 129,-

Brandade Croquette

                        Friteret brandade kugler lavet på kartoffel, hvid fisk og urter. Toppet med aioli.                            

DKK 129,- 

Fransk løgsuppe

                                                              Serveres med ostebrød.                                                               

DKK 129,-

Kammuslinge ceviche

                   Ceviche af kammusling med crudité af fennikel, æbletern, urtemayo, urteolie og hindbær.                    

DKK 129,-

Hovedret - Efterår

September, Oktober, November

serveres Onsdag-søndag fra kl. 17.30-22.00
Hummerrisotto

Risotto med smørstegt hummer, citrus, asparges, parmes persille og puffet risnudler.

DKK 279,-

herregårdsbøf

Serveres m. pommes frites, ærter og sauce bearnaise

DKK 239,-

Braiseret grisekæber

                                                        Serveres med kartoffelkompot, kraftig skysauce og chips.                                                                               
DKK 289,-

Helstegt rødspætte

 Serveres m. kartofler, persillesauce og tyttebær.

DKK 249,- 

Bøf Stroganoff

                                           Serveres med kartoffelkompot og rødbeder.                                                 

DKK 249,-

Pasta kylling

                  Båndpasta m. stegt kylling i tomatflødesauce, urter og sprød serranoskinke.                   

 DKK 229,-

mørbrad af gastrokalv

Serveres med skorzonerrod, broccolini, knoldselleripuré, sauce bearnaise og kartofler med friske urter.    

DKK 289,-

Dessert - Efterår

September, Oktober, November

serveres Onsdag-søndag fra kl. 17.30-22.00
Pæredrøm

Serveres med syltede pære, hvid chokoladecreme, pæresorbet, hasselnøddecrumble og tuile.

DKK 129,-

Blommeconsommé

Serveres med panna cotta, citruscaviar og tuile

DKK 129,-

Chokoladefondant

                                                                     Serveres med vaniljeis og ristede pistacienødder.                                                                       

DKK 129,-

Ostetallerken

                                                       3 Arla Unika oste. Serveres m. abrikoskompot, oliven og hjemmebagt knækbrød.                                         

DKK 139,-

*Spørg personalet om eventuelle allergener
*Alt vores mad er lavet fra bunden