Menu

SOMMERMENU

SERVERES FRA KL 17.30-22.00
JUNI, JULI & AUGUST

  • 2 retter 419 kr.
  • 3 retter 519 kr.
  • Vinmenu: 2 glas 159 kr.
  • Vinmenu: 3 glas 229 kr.

FORRET

JOMFRUHUMMERBISQUE

Serveres med smørstegte jomfruhummere, urteolie og crudité af gulerod og fennikel.

HOVEDRET

Mørbrad af Gastrokalv

Serveres med knoldselleripuré med brunet smør, blancherede asparges, braiserede gulerødder, sauce bearnaise og pommes frites.

DESSERT

JORDBÆRTÆRTE A LA POSEIDON

Sprød tærtebund med mazarinmasse, chokoladeganache, vaniljecreme og friske jordbær.

BRUNCH

SERVERES LØRDAG OG SØNDAG FRA KL 10.00-13.00

  • BRUNCH 189 kr.

    Scrambled eggs med bacon og brunchpølse
    Rød grød a la Poseidon
    Frisk frugt 
    2 slags pålæg med tilbehør
    2 slags ost med tilbehør
    Croissant med hjemmelavet hønsesalat
    Amerikansk pandekage med chokoladesauce
    Hjemmebagt brød og smør

    Inkl. Kaffe og te ad libitum og ét glas valgfri juice

  • TILKØB AF KANDE JUICE 49 kr.
  • BØRNE BRUNCH (0-12 ÅR) 99 kr.

    Scrambled eggs med bacon og brunchpølse
    Rød grød a la Poseidon
    Amerikansk pandekage med chokoladesauce
    Frisk frugt
    Hjemmebagt brød og smør

    Inkl. 1 glas valgfri juice eller mælk

FROKOST

SERVERES FRA KL 12.00-16.00

  • POSEIDON ROLL 169 kr.

    Briochebrød fyldt med skaldyr, urter, chilimayo, syltede rødløg og fennikelcrudité.

  • FISH N' CHIPS 159 kr.

    Paneret kullerfilet. Serveres med pommes frites og tatarsauce.

  • ÆGGEKAGE 159 kr.

    Serveres med smørristet rugbrød, bacon, cherrytomater og purløg. Dertil sennep og rødbeder.

  • MOULES FRITES 179 kr.

    Hvidvinsdampede blåmuslinger i flødesauce med urter. Serveres med pommes frites og aioli.

  • BØFSANDWICH 169 kr.

    Briochebolle med hakkebøf, ketchup, remoulade, syltede agurker, rødbeder, løg, brun sauce og ristede løg. Serveres med pommes frites.

  • PASTA MED KYLLING 159 kr.

    Båndpasta med stegt kylling i tomatflødesauce, urter og sprødt kyllingeskind.

  • SMØRREBRØD 1 stk. DKK 89,- / 2 stk. DKK 150,- / 3 stk. DKK 209,-

    Rødspættefilet på rugbrød med hjemmerørt remoulade og citron.
    Rødspættefilet på rugbrød med hjemmerørt mayonnaise og rejer.
    Æg og rejer på rugbrød med hjemmerørt mayonnaise og citron.
    Roastbeef på rugbrød med hjemmerørt remoulade, ristede løg og peberrod.
    Kamsteg på rugbrød med rødkål og syltede agurker.
    Kartoffelmad på rugbrød med hjemmerørt mayonnaise, ristede løg og sprød bacon.
    Rullepølse på rugbrød med sky og løg.
    Hjemmelavet hønsesalat på franskbrød med svampe, asparges og sprød bacon.
    Rejemad med franskbrød med hjemmerørt mayonnaise og citron.

BØRNEMENU (0-12 år)

SERVERES FRA KL. 12.00-22.00

  • RØDSPÆTTEFILET 149 kr.

    Serveres med pommes frites, ketchup, remoulade og salat.

  • CRISPY CHICKEN TENDERS 149 kr.

    Serveres med pommes frites, ketchup, remoulade og salat.

  • HAMBURGER 149 kr.

    Burgerbolle smurt med ketchup, hakkebøf, salat, tomat og agurk.
    Serveres med pommes frites.

FORRET - SOMMER

JUNI, JULI & AUGUST

SERVERES FRA KL 17.30-22.00

  • JOMFRUHUMMERBISQUE 139 kr.

    Serveres med smørstegte jomfruhummere, urteolie og crudité af gulerod og fennikel.

  • RØRT KALVETATAR 149 kr.

    Serveres med urtemayo, syltede rødløg, fintrevet Havgus og chips.

  • SMØRBAGT KULLER 139 kr.

    Serveres med ærte francaise, muslingeskum, urteolie og porreaske.

  • BELGISK VAFFEL 139 kr.

    Serveres med lakserilette, crudité af gulerod og citrusperler.

  • CARPACCIO 139 kr.

    Serveres med rucola, olivenolie, balsamicoglaze, flagesalt, ristede pistacienødder, friterede kapers, revet parmesan og parmesanchips.

  • STEGTE KAMMUSLINGER 139 kr.

    Serveres med knoldselleripuré med brunet smør, syrlige æbler, crudité af fennikel, urteolie og friterede kapers.

HOVEDRET - SOMMER

JUNI, JULI & AUGUST

SERVERES FRA KL 17.30-22.00

  • MØRBRAD AF GASTRO KALV 309 kr.

    Serveres med knoldselleripuré med brunet smør, blancherede asparges, braiserede gulerødder, sauce bearnaise og pommes frites.

  • STEGT PIGHVAR 289 kr.

    Serveres med blancherede asparges, braiserede gulerødder, sauce blanquette med urteolie, og kartofler med friske urter.

  • FISKE VOL-AU-VENT 279 kr.

    Butterdejsskal med hvid fisk, jomfruhummer, grønne asparges, dild og citrusvelouté.

  • STEGT UNGHANEBRYST 279 kr.

    Serveres med bagt spidskål med hasselnødder, knoldselleripuré med brunet smør, sprødt kyllingeskind, hønsefumé og kartofler vendt med urter.

  • HELSTEGT RØDSPÆTTE 279 kr.

    Serveres med friterede kapers, tyttebær, persillesauce og kartofler vendt med urter.

  • HERREGÅRDSBØF 269 kr.

    Serveres med ærter, sauce bearnaise og pommes frites.

  • PASTA MED KYLLING 259 kr.

    Båndpasta med stegt kylling i tomatflødesauce, urter og sprødt kyllingeskind.

DESSERT - SOMMER

JUNI, JULI & AUGUST

SERVERES FRA KL 17.30-22.00

  • JORDBÆRTÆRTE A LA POSEIDON 129 kr.

    Sprød tærtebund med mazarinmasse, chokoladeganache, vanilje/limecreme, og friske jordbær.

  • LAKRIDS PAVLOVA 129 kr.

    Bagt marengs med lakrids, råsyltede hindbær, vanilje/limecreme, hasselnøddecrumble og hindbærsorbet.

  • HYLDEBLOMSTDRØM 129 kr.

    Vaniljebund med hyldeblomstmousse, rabarberkompot, broken gel på rabarber, hasselnøddecrumble og hyldeblomstsorbet.

  • MILLE FEUILLE 129 kr.

    Sprød butterdej med vanilje/limecreme, hindbærkompot og friske hindbær.

  • OSTETALLERKEN 139 kr.

    3 franske oste. Serveres med hybenkompot, oliven og knækbrød.
    - Brie de Meaux
    - Rød Prima Donna
    - Port Salut